Které proteiny bych používala během hubnutí?

Obsah

Které proteiny bych používala během hubnutí?

Které proteiny bych používala během hubnutí?

Raději se podělím o cenná, dlouhá léta sbíraná data o proteinech, které jsem pro dochucování ovesných kaší, doplňování bílkovin po tréninku nebo ochranu svalové hmoty během hubnutí používala nejčastěji a nejraději.

Kde najít značku whey protein?

Značky, které můžete najít na výrobcích: 1 WPI – Whey Protein Isolate – tedy syrovátkový proteinový izolát. Někdy se označuje v názvech i zkratkou ISO. 2 WPC – Whey Protein Concentrate – tedy syrovátkový proteinový koncentrát. 3 BCAA – Brained Chains Amino Acids neboli aminokyseliny s rozvětveným řetězcem aminokyseliny. 4 HYDRO – Hydrolyzát. Tedy enzymaticky štěpený (předtrávený)... More ...

Co je nejlepší syrovátkový protein na trhu?

Detailní srovnání proteinů 1 Prom-IN CFM Evolution. Nejlepším syrovátkovým proteinem na trhu se stal CFM Evolution od firmy Prom In. ... 2 Scitec 100% Whey Protein Professional. Druhé místo našeho žebříčku patří tomuto proteinovému doplňku od firmy Scitec. ... 3 Czech Virus Pure Elite CFM. Na třetím místě našeho žebříčku se umístil protein Pure Elite CFM, který je taktéž kombinací syrovátkového proteinového koncentrátu a syrovátkového proteinového izolátu.

Co se týče proteinů?

Samozřejmě ale, že na trhu mají pořád místo i ty méně kvalitní proteiny a bohužel se zde stále ještě najdou i ty, po kterých bychom nejradši protein vysypali se vzteklým pláčem do záchodu. Však to všichni známe, čím více voleb máme, tím jsme nerozhodnější. Dnes nebudu zabředávat do rozdělení proteinů, na to máme celou řadu dalších článků.

Související příspěvky: