Co je konvenční cívkové zapalování?

Obsah

Co je konvenční cívkové zapalování?

Co je konvenční cívkové zapalování?

Konvenční cívkové zapalování (SZ) 1 Rozdělovač bývá poháněný zpravidla od vačkové hřídele, případně od jiné hřídele, ale vždy v poměru 1 : 2 vůči klikové... 2 Při provozu motoru je napětí akumulátoru vedeno přes spínací skříňku na svorku 15 zapalovací cívky, prochází primárním... 3 odtrh: mezera mezi kontakty přerušovače při maximálním rozevření ; měří se spárovými měrkami ; More ...

Co je příčinou poruchy zapalovací cívky?

Závada zapalovací cívky má za následek, že jedna nebo více zapalovacích svíček nedostávají odpovídající množství energie. Pokud máte problémy s uvedením vozidla do chodu za studena, je to dostatečný signál potenciální poruchy zapalovací cívky. Proveďte jednoduchou zkoušku na vysokonapěťovýchh kabelech, je-li jiskra na jednotlivýchych kabelech.

Může to způsobit přetížení napětí zapalovací cívky?

Toto dodatečné napětí může způsobit přetížení napětí na zapalovací cívce, jenž může vést až k přehřátí a eventuálnímu selhání cívky. Vibrace mohou poškodit vinutí a izolaci zapalovací cívky , které způsobují zkraty nebo zlomy na sekundárních vinutích.

Co může způsobit přehřátí zapalovacích cívek?

Vibrace mohou poškodit vinutí a izolaci zapalovací cívky , které způsobují zkraty nebo zlomy na sekundárních vinutích. Přehřátí zapalovacích cívek může bránit jejich schopnosti rozvádět elektřinu. Opotřebení je běžným důvodem selhání zapalovacích cívek.

Související příspěvky: