Kolik je použitelných běžeckých pásů?

Obsah

Kolik je použitelných běžeckých pásů?

Kolik je použitelných běžeckých pásů?

Připlatíte-li si dalších cca 7 000 až 10 000 Kč, dostanete se již do kategorie použitelných motorových běžeckých pásů. Ty se nejčastěji pyšní maximálním výkonem do 2,5 HP a jejich nosnost je obvykle menší, než 130 kg.

Jaký je způsob ovládání běžeckého pásu?

Ovládání běžeckého pásu můžete řešit třemi odlišnými způsoby: 1 Tlačítko plus a mínus – Nejjednodušší a pravděpodobně i nejlevnější varianta. Stiskem příslušného tlačítka přidáváte... 2 Přednastavené programy – Moderní běžecké pásy jsou vybaveny také předdefinovanými programy, podle nichž běháte. Taková... 3 Ovládání prostřednictvím tepové frekvence (HRC program) – Ty... More ...

Jak vybrat běžecký pás?

Jak vybrat běžecký pás stručně: 1 Jak často a s jakou intenzitou se bude pás používat? Budete jej používat spíše občasně pro udržení kondice, nebo půjde o vaši hlavní tréninkovou metodu? ... 2 Kdo jej bude využívat? Je důležité znát kondici, hmotnost a výšku všech uživatelů, kterým bude pás sloužit, a dle toho vybrat pás s vhodnou nosností, odpružením a dostatečně širokou běžeckou ... 3 Je pro něj v domácnosti dostatek místa? Jde o poměrně rozměrný přístroj. Některé modely jsou skladné, jiným budete muset vyhradit stálý prostor.

Související příspěvky: