Proč používat konopí v potravě?

Obsah

Proč používat konopí v potravě?

Proč používat konopí v potravě?

Užívání konopí v potravě je také výrazně lepší pro nemocné, kteří konopí užívají dlouhodobě, vzhledem k odlišnému profilu nástupu účinku. Při perorálním užití se účinek dostavuje pozvolněji, déle vydrží a pomaleji odeznívá.

Co se děje v době zrání konopí?

Na celém světě po tisíce let vycházely rodiny společně sklízet v době zrání konopná pole, netušíce, že bude tato rostlina jednou vykázána z povrchu zemského. Posledního půl století státy nejenom že násilně odrazují občany od používání konopí, ale přijaly i politiku totálního vyhubení tohoto rostlinného druhu.

Jak se zbavit konopí v jídle?

Užívání konopí v jídle je mnohem méně rozšířené, než jeho kouření, přestože v takovém případě odpadají téměř všechny důvody, kvůli kterým se dá jeho konzumace považovat za špatnou. Cílem tohoto článku není vysvětlit, jak se co nejlépe „zničit“, ale naopak jak snížit negativní dopad, pokud člověk konopí v jídle již užívá.

Jak pěstovat technické konopí?

Jak pěstovat technické konopí 1 GENETIKA A PĚSTOVÁNÍ. Je velmi důležité začít s dobrým genetickým základem - kvalitní semena. Protože tato semena jsou... 2 STÁLÁ SKLIZEŃ A JAK NA NI. Jedním z nejlepších řešení, jak urychlit klíčení a růst, je použití nepřerušovaného světla. 3 VÝSADBA V INTERIÉRU - indoor pěstění. Pro klíčení semen stačí jen velmi málo prostoru. Vegetativní... More ...

Související příspěvky: