Kdo byl Harryho pravým otcem?

Obsah

Kdo byl Harryho pravým otcem?

Kdo byl Harryho pravým otcem?

Dyer byl jedním z mužů, o kterých se spekulovalo, že by mohl být Harryho pravým otcem. Dále se měla Diana dlouhodobě stýkat i s bývalým armádním důstojníkem Jamesem Hewittem. Stejně jako Harry, má i Hewitt ohnivě zbarvené vlasy, protáhlý obličej, výraznou čelist a bradu.

Kdo je Harry Styles?

Harry Styles 1 Osobní život. Od listopadu 2011 do ledna 2012 měl vztah s moderátorkou Caroline Flack; jejich 14letý věkový rozdíl... 2 Diskografie. 3 Filmografie. 4 Odkazy. V tomto článku byl použit překlad textu z článku Harry Styles na anglické Wikipedii. Caroline Flack on Harry... More ...

Kdo byl otcem princa Harryho?

Princ Harry čelil spekulacím o svém pravém otci už ve velmi útlém věku. Zatímco princ William byl miniaturní podobou svého otce, Harry svým ohnivým čírem nezapadal do blonďatého rodu. Existence stovek dokumentů, fotografií a článků údajně dokazuje, že měla mít Diana milence, někoho z blízkého kruhu přátel.

Kdo je syn Charlesa Harryho?

,,Charles Harrymu přede všemi oznámil, že není jeho syn," prozradila jedna ze služebnic, která v tu chvíli šmírovala klíčovou dírkou. ,,Harry vypadal zaskočeně a Charles mu do obličeje plivl jméno jeho pravého otce. Je to údajně bývalý zrzavý bodyguard Mark Dyer." V paláci toto jméno není žádnou neznámou.

Související příspěvky: