Kdy koupit elektrické invalidní vozíky?

Obsah

Kdy koupit elektrické invalidní vozíky?

Kdy koupit elektrické invalidní vozíky?

Invalidní vozíky. Nejpohodlnější a zároveň nejdražší jsou elektrické invalidní vozíky, o poznání levnější variantu představují mechanické modely, které se hodí k občasnému použití i ke každodennímu pohybu imobilních osob. Pokud potřebujete vozík převážet, zaměřte se na skládací invalidní vozíky, snadno je složíte a naložíte do kufru auta.

Jaký je skládací invalidní vozík?

Skládací standardní mechanický invalidní vozík s jednoduchou údržbou, pevnou a bezpečnou skládací konstrukcí , nafukovacími koly , výškově nastavitelnými plastovými stupačkami . Mechanický skládací invalidní vozík se všemi plnými koly.

Jaký je invalidní vozík E-Fix?

Elektrický invalidní vozík E-Fix je vhodný do interiéru a na zpevněné upravené cesty. Hlavní výhodou je skládací konstrukce, odnímatelná zadní kola a váha pouhých 15 kg včetně baterií, je výborným pomocníkem na výlety autem. Díky kompaktním rozměrům a malým prostorem na otáčení je vhodný do menších prostor.

Křesla pro invalidní vozíky.?

Závěsy. Polohovací křesla. Křesla pro kardiaky. Pedálové pomůcky. Zvyšovací sedáky. Stupínky. Nastavitelné stoličky. Mechanické invalidní vozíky. Zpět na všechny kategorie.

Související příspěvky: