Jak připravit brambory na grilování?

Obsah

Jak připravit brambory na grilování?

Jak připravit brambory na grilování?

Brambory na grilu postup: 1 Celý proces urychlíme, pokud si brambory nejprve předvaříme, ale nutné to není. V každém případě brambory pořádně omyjeme, ale neloupeme, a nakrájíme je na měsíčky. ... 2 Brambory vložíme společně s celými stroužky česneku do alobalové misky a pokapeme je oblíbeným olejem. Pokud použijeme sušené bylinky (eventuelně koření), dáme je do misky k ostatním ingrediencím. ... 3 Brambory grilujeme, dokud dostatečně nezměknou. Pokud chceme použít čerstvé bylinky, přidáme je až zhruba deset minut před koncem grilování.

Jak sázet brambory?

Poradíme vám, jak sázet brambory, abyste se dočkali bohaté úrody. Pěstování brambor není žádná věda. Zvládne to i začínající zahrádkář. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti ani dovednosti. A kdo jednou vlastnoručně vypěstované brambory ochutná, už nikdy nebude chtít ty ze supermarketu.

Jak připravit bramborové porce?

Na 4 porce: 1 500 g brambor 2 5-10 stroužků česneku 3 čerstvé či sušené bylinky 4 olej 5 sůl More ...

Co dělat, když brambory vypěstujete?

Pěstování brambor není žádná věda. Zvládne to i začínající zahrádkář. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti ani dovednosti. A kdo jednou vlastnoručně vypěstované brambory ochutná, už nikdy nebude chtít ty ze supermarketu. Pokud tedy máte k dispozici volný záhon, zkuste letos brambory vysadit.

Související příspěvky: