Jak pohybovat iPhone zprávy na PC?

Obsah

Jak pohybovat iPhone zprávy na PC?

Jak pohybovat iPhone zprávy na PC?

Na rozdíl od Android, iOS neposkytuje jednoduché řešení pohybovat iPhone zpráv na PC. To dělá mnoho uživatelů iPhone Zajímalo by mě, jak převést textové zprávy z iPhone k počítači. Pokud jste také mají stejný zmatek, pak jste na správném místě.

Jak opravit textové zprávy z iPhone k počítači?

To dělá mnoho uživatelů iPhone Zajímalo by mě, jak převést textové zprávy z iPhone k počítači. Pokud jste také mají stejný zmatek, pak jste na správném místě. V tomto průvodci, budeme vás naučí, jak zachránit textových zpráv z iPhone k počítači přímo a extrakcí zálohování iCloud a iTunes.

Jak obnovit textové zprávy do počítače?

Nejlepší způsob, jak převést iPhone textových zpráv do počítače je pomocí dr.fone - Obnovit (iOS) . Když se jedná o nástroj pro obnovu dat, ale také pomáhá nám zachránit existující data do počítače. Můžete pohybovat iPhone zprávy na počítači selektivně a může dokonce obnovit ztracené a smazané zprávy.

Můžete přenášet zprávy na imessage?

Můžete pohybovat iPhone zprávy na počítači selektivně a může dokonce obnovit ztracené a smazané zprávy. Kromě iMessage můžete také přenášet zprávy (a přílohy) populárních aplikací IM jako WhatsApp, Viber, WeChat apod Kromě toho můžete také přenášet všechny ostatní typy dat, jako jsou fotografie, videa, kontakty a další.

Související příspěvky: