Jaká je maximální udaná cena balíku do USA?

Obsah

Jaká je maximální udaná cena balíku do USA?

Jaká je maximální udaná cena balíku do USA?

Předpokládaná doba doručení balíku je 6-10 dní, maximální udaná cena se neliší od ekonomické varianty. Největší přípustné rozměry standardního balíku a cenného balíku do Spojených států amerických jsou 105 cm (délka) a 200 cm (součet délky a obvodu).

Jak poslat peníze do USA?

Nejrychlejší pošta do USA, balík je doručen 2-3 dny po příchodu do země určení. Maximální hmotnost zásilky je 30 kg. Způsob, jak přes poštu do USA poslat peníze, šperky, zlato, drahé kovy nebo jiné cennosti. Nejvyšší povolená hmotnost balíku je 30 kg, doba doručení zásilky je 30-45 dní.

Kde zaplatíte poštovné do USA?

Poštovné zaplatí třeba kartou a zásilka do USA putuje s přepravní společností FedEx, TNT, GLS, nebo jinou. Cena za poslání balíku se různí v závislosti na hmotnosti, rozměrech, udané hodnotě nebo doplňkových službách.

Jaká je cena balíčku do USA?

Cena za poslání balíku se různí v závislosti na hmotnosti, rozměrech, udané hodnotě nebo doplňkových službách. Doporučuji si spočítat poštovné u všech společností včetně České pošty. Poslat balíček do USA je možné jen se společností UPS, zákazník si může vybrat z variant UPS Expedited, UPS Express Saver a UPS Express.

Související příspěvky: