Jak nastavit aktuálnost ovladačů?

Obsah

Jak nastavit aktuálnost ovladačů?

Jak nastavit aktuálnost ovladačů?

Instalaci a aktuálnost zajistí aplikace 1 Driver Booster 2.2 – freeware. Jeden z nejlepších programů pro odhalení a doporučení nových ovladačů v počítači. ... 2 DriverMax 7.5 – freeware. Umožňuje zálohovat a reinstalovat všechny ovladače ve Windows XP a novějších. ... 3 SlimDrivers 2.2 – freeware. Postará se o aktuálnost ovladačů v operačním systému Windows. Kliknutím na Start Scan se spustí kontrola.

Jak odstranit automatické aktualizace ovladače?

Aktualizace "Zakázat automatické aktualizace ovladačů" přidá hodnotu do registru a soubor "Povolit automatické aktualizace ovladače" jej odstraní. Můžete klepnout pravým tlačítkem myši na libovolný soubor .reg a zvolit "Upravit", abyste přesně viděli, co dělají. Pokud používáte registru, můžete vytvořit vlastní registru hacks.

Kdo je nejlepší software pro aktualizaci ovladače?

Nejlepší software pro aktualizaci ovladače z roku 2019 1 Řidič Genius 19 Platinum. Jak název napovídá, jedná se o devatenáctou verzi ovladače Genius od Avanquest Software. ... 2 AVG Driver Updater. AVG dělá velmi populární antivirovou sadu a exkluzivně pro PC také nabízí nástroj pro správu ovladačů, AVG Driver Updater. 3 Řidič Reviver. Ovladač Reviver 29,99 $? Driver Reviver je nástroj pro údržbu ovladačů společnosti ReviverSoft, od roku 2014 dceřiná společnost Corel.

Jak zabránit instalaci ovladače pro zařízení?

Systém Windows 10 vám také umožňuje zabránit systému Windows instalovat nové ovladače pro konkrétní hardwarové zařízení. Tím zabráníte ruční instalaci aktualizace ovladače pro zařízení, takže nejprve musíte tuto politiku deaktivovat, pokud někdy chcete nainstalovat aktualizaci.

Související příspěvky: