Jak se uskladňují brambory ve velkém?

Obsah

Jak se uskladňují brambory ve velkém?

Jak se uskladňují brambory ve velkém?

Jak se uskladňují brambory ve velkém. Průmyslové podniky nechávají brambory před uskladněním několik dní oschnout, pak jim dávají asi čtrnáct dní až tři týdny na takzvané zahojení, kdy se při teplotách kolem 15 °C pokrývají mechanicky poškozené hlízy jakousi dodatečnou světlou slupkou; a následuje zchlazování: ...

Jak vysadit brambory?

Celou plochu, kam chcete vysadit brambory, nejprve zbavte všech plevelů a následně velmi důkladně zkypřete alespoň do hloubky patnácti až dvaceti centimetrů. Brambory totiž vyžadují kyprou a dobře propustnou půdu. Malé záhony se nejlépe kypří ručním prutovým kypřičem nebo elektrickou motyčkou.

Proč sladké brambory pomáhají při stresu?

Sladký brambor je doslova superpotravina 6. Sladké brambory mohou pomáhat při stresu. Sladké brambory obsahují hořčík, který pomáhá při stresu. Vysoký obsah hořčíku ve sladkých bramborách pomáhá také při bolestech hlavy a migrénách.

Jak sázet brambory?

Poradíme vám, jak sázet brambory, abyste se dočkali bohaté úrody. Pěstování brambor není žádná věda. Zvládne to i začínající zahrádkář. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti ani dovednosti. A kdo jednou vlastnoručně vypěstované brambory ochutná, už nikdy nebude chtít ty ze supermarketu.

Související příspěvky: