Co si zaslouží lidé laskaví?

Obsah

Co si zaslouží lidé laskaví?

Co si zaslouží lidé laskaví?

Lásku si rozhodně zaslouží lidé laskaví, pozorní, usměvaví, pozitivní a s dobrým srdcem. Takoví, co se nestarají jenom o sebe, ale svůj nesobecký cit věnují někomu dalšímu, bez ohledu na jeho postavení, konto a krásu. Může to být třeba láska ke zvířatům nebo dětem, taková ta opravdová, nezištná.

Jak si přičarovat lásku?

Jak si přičarovat lásku? Zkuste staletími ověřená kouzla a rituály! Svůdně se oblékáte, trápíte se v posilovně, chodíte do společnosti, ale láska stále nepřichází? Nezoufejte! Přičarujte si ji s pomocí jednoduchých kouzel a magických rituálů. Už za pár týdnů je tu 1. máj, básníky opěvovaný "lásky čas".

Chceš, aby se tvá láska zamilovala?

Chceš, aby se do tebe tvá tajná láska zamilovala, nos u sebe dva květy bílé růže. Jeden v pravé kapse u bundy a druhý v levé. V noci si dej jeden květ vedle sebe na polštář a druhý k nohám. Po třech dnech květy spal žlutou svící. Pak už je vše jen otázkou času, než se chytí. 3. CHCEŠ ABY TĚ POLÍBIL :

Jak osvobodit kouzlo?

Na druhý den stuhy rozpleťte, tak osvobodíte kouzlo a přivoláte lásku. Pokud toužíte upoutat muže, použijte pomeranč. Pokud ženu citron. Vyberte ovoce co není nijak poškozené. Bylinky rozmělněte. Vložte je do malé mističky, smíchejte a posilte svou potřebu lásky. Držte pomeranč a představujte si sebe samu v milostném vztahu.

Související příspěvky: