Kde koupit mléko a mléčné nápoje?

Obsah

Kde koupit mléko a mléčné nápoje?

Kde koupit mléko a mléčné nápoje?

Nejlevnější Akce a slevy: mléko a mléčné nápoje 1 Albert Trvanlivé mléko 1 l. 2 Albert Trvanlivé mléko, 1 l. 3 Tesco mléko polotučné trvanlivé 1l. 4 mléko Kravík 1,5 %. 5 Pragolaktos trvanlivé mléko 1,5 %. 6 Tatra trvanlivé mléko polotučné 1,5 %. 7 Tatra trvanlivé mléko polotučné 1,5 % (kvádr). 8 Madeta Jihočeské podmáslí kysané 0,5% 500g. 9 Olma Čerstvé mléko 1 l. 10 Kunín Kyška. 11 Skyr drink 230 g. More ...

Jak se rozhodnete pro mléko a mléčné produkty?

Pokud se rozhodnete věřit tvrzení (většiny) odborníků, že mléko a mléčné produkty jsou významnými potravinami pro lidskou výživu a zdraví, je to jako byste dosáhli Pyrrhova vítězství. Je to totéž jako zvítězit ve válce, ale nakonec nepřežít její důsledky.

Co znamená mléko v původní formě?

A když už, tak se vždy jednalo o mléko v jeho původní formě. Jednoduše řečeno, technologicky „nemodifikované“ - a především ve své přirození podobě, to znamená v dnešních pojmech „bio“.

Proč se lokální prodej čerstvého mléka a mléčných výrobků?

S postupující technologií výroby a dopravní logistiky se lokální prodej čerstvého, tepelně neupraveného mléka, pocházejícího přímo od farmáře, změnil v distribuci „mikrobiálně bezpečných“ (naneštěstí jen z pohledu producenta výhodných) trvanlivých druhů mléka a mléčných výrobků. Spolu s potravinářstvím se totiž rozvíjela hygiena potravin.

Související příspěvky: