Které potraviny podporují produkci spermií?

Obsah

Které potraviny podporují produkci spermií?

Které potraviny podporují produkci spermií?

Následující potraviny podporují produkci spermií: Tmavá čokoláda - Obsahuje aminokyselinu L-arginin HCL, která pomáhá zvýšit množství semene a počet spermií. Muži, kteří konzumovali tmavou čokoládu každý den, hlásili intenyivnější a silnější orgasmus. Česnek - má schopnost zvýšit tok krve organismem včetně genitálií a podpořit tvorbu spermií.

Jak zvýšit počet spermií mužů?

Ovocný salát - Ovoce jako pomeranče, jahody, třešně a další na antioxidanty bohaté ovoce je účinné při zvyšování počtu spermií a ochraně jejich zdraví. Semeno mužů, kteří denně užívali 1000 mg vitamínu C denně se méně shlukovalo oproti mužům s deficitem vitamínu C. Vitamín C z ovoce zvyšuje pohyblivost spermií a šanci na otěhotnění.

Co se ovlivňuje pohyblivost spermií?

pohyblivost spermií přiznivě ovlivňuje malá koncentrace kávy, čaje, čokolády a kakaa (vypijte šálek před stykem), naopak nadměrná konzumace kávy snižuje kvalitu spermií - a to drasticky, pokud se konzumují už víc jak tři šálky.

Jak dlouho zraje spermie v těle muže?

Uvědomte si, že spermie zraje v těle muže zhruba 72 dnů, takže zlepšení je možné očekávát až skoro po 3 měsících. Muži by tedy měli dodržovat následující rady ještě dlouho před prvním pokusem o plánované početí. Za posledních 50 let klesl průměrný počet spermií u mužů na polovinu.

Související příspěvky: