Nechci si sehnat nelegální zbraň?

Obsah

Nechci si sehnat nelegální zbraň?

Nechci si sehnat nelegální zbraň?

Ne, nechci si sehnat nelegální zbraň, spíš mě to zajímá jako případný argument, až mi někdo bude tvrdit, že "zbraně by se měly zakázat, aby se k nim nedostali zločinci". Tedy, otázka zní, odkud je zásobován černý trh se zbraněmi?

Jak se stane zbraň nelegální?

Spíš mi šlo o to, že v dnešní době jsou všechny zbraně někde evidivané od okamžiku výroby, a když nějaký zločinec chce třeba Glocka (a samozřejmě s ním nesměl být spáchaný žádný tr. čin), kde ho vezme. Jak se z legálně vyrobené zbraně stane zbraň nelegální?

Proč si sehnat nelegální zbraň?

Klikněte pro přechod na stránku…: Ne, nechci si sehnat nelegální zbraň, spíš mě to zajímá jako případný argument, až mi někdo bude tvrdit, že "zbraně by se měly zakázat, aby se k nim nedostali zločinci". Tedy, otázka zní, odkud je zásobován černý trh se zbraněmi?

Proč pořídíte nelegální zbraň?

Nepřemýšleli jste někdy nad tím, že pořídíte nelegální zbraň a tu i se střelivem důkladně uschováte (uložíte) na horší časy. Už proto že legální zbraň (ě) Vám muže stát zcela bez skrupulí zabavit. A pak nezbude nic čím by jste se mohli bránit. ?? Kdyby měl stát zabavit zbraně, tak by se to dělo třeba ve válečném stavu.

Související příspěvky: