Je Maroko hojně navštěvováno?

Obsah

Je Maroko hojně navštěvováno?

Je Maroko hojně navštěvováno?

Maroko je hojně navštěvovaná země, zejména turisty z blízkých evropských zemí. Mimo arabštiny je zde druhý hlavní jazyk francouzština (angličtina je třetí). V Maroku je bezpečno (vyjma oblasti západní Sahary, kde je větší vojenská přítomnost), ale pozor na drogy (mnoho turistů zde bylo zatčeno)!!!

Kde je Maroko bezpečno?

V Maroku je bezpečno (vyjma oblasti západní Sahary, kde je větší vojenská přítomnost), ale pozor na drogy (mnoho turistů zde bylo zatčeno)!!! Vyšší pozornost se doporučuje ve městech Tetouan, Tanger a na hraničním přechodu ze španělské Ceuty.

Jak se vydáte na zájezd do Maroka?

Než se vydáte na Zájezdy do Maroka, můžete se inspirovat na našich webových stránkách. Ke vstupu do Maroka musí být občan ČR vybaven cestovním pasem s platností nejméně 3 měsíce od vstupu na marocké území. Držitelé cestovních pasů České republiky nepotřebují ke vstupu do Maroka vízum na dobu nepřesahující dobu pobytu 90 dnů.

Jaké jsou vízové povinnosti pro občany ČR ke vstupu do Maroka?

Ke vstupu do Maroka musí být občan ČR vybaven cestovním pasem s platností nejméně 3 měsíce od vstupu na marocké území. Držitelé cestovních pasů České republiky nepotřebují ke vstupu do Maroka vízum na dobu nepřesahující dobu pobytu 90 dnů. Zrušení vízové povinnosti pro občany ČR je v platnosti od 1.1.2005 bez rozlišení účelu pobytu.

Související příspěvky: