Jak změnit vyhledávání v Edge?

Obsah

Jak změnit vyhledávání v Edge?

Jak změnit vyhledávání v Edge?

Používáte internetový prohlížeč Edge, ale vadí vám výchozí vyhledávání, které zajišťuje Bing?Nastavte si Google jako výchozí vyhledávač, zde je postup. Jak změnit vyhledávač v Edge ve W10. Spusťte Edge a do adresního řádku napište www.google.com.Poté klikněte na 3 tečky vpravo nahoře a následně na Nastavení.. Zde vyberte volbu vlevo Upřesnit.

Proč je Chrome nejbezpečnější prohlížeč?

Není pochyb o tom, že funkčnost a vysoká bezpečnost tomuto prohlížeči zaručila úspěch. Chrome ujišťuje, že může být považován za nejbezpečnější prohlížeč díky těmto třem funkcím: Bezpečné procházení, které upozorňuje na možné hrozby, zahájení phishingu nebo škodlivého webu;

Kdo je vítězem Google Chrome?

Google Chrome je jasným vítězem, protože podporuje téměř všechny hlavní platformy, o nichž víme. Rozsáhlá podpora platformy znamená, že vaše data lze synchronizovat na více zařízeních. Nejnovější verze Google Chrome přichází s podporou nových webových standardů, jako je WebP (nový formát webového obrázku).

Co je soukromí v prohlížeči Google Chrome?

Pokud jde o soukromí, prohlížeč Google Chrome vám nabízí různé funkce, například režim Nesledovat a režim Inkognito, který umožňuje procházet webové stránky, aniž by se zobrazoval v historii nebo záznamu Chrome. Chrome také umožňuje přizpůsobit funkce ochrany osobních údajů v Nastavení pro různé webové stránky.

Související příspěvky: