Na co se Netflix těší?

Obsah

Na co se Netflix těší?

Na co se Netflix těší?

Netflix CZ 2019: Na co se můžeme těšit? Oficiální vstup Netflixu na český trh znamená kromě kompletního počeštění webu i aplikace také masivní nárůst lokalizovaného obsahu. Aktuálně by mělo být k dispozici zhruba 1 000 titulů, což je zajímavý nárůst při porovnání s letošním dubnem.

Kolik stojí Netflix?

Kolik Netflix stojí? Na Netflix se můžete dívat na smartphonu, tabletu, Smart TV, notebooku nebo jiném streamovacím zařízení – všechno za jednu měsíční sazbu. Předplatné od 199 Kč do 319 Kč měsíčně.

Co je Netflix streamovací služba?

Netflix je streamovací služba, která nabízí pestrý výběr oceňovaných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalšího, vše dostupné na tisících zařízení s možností připojení k internetu. Dívejte se podle libosti kdekoli budete chtít, a to bez jediné reklamy a za jeden nízký měsíční poplatek.

Co je Netflix?

Často kladené otázky. Co je to Netflix? Netflix je streamovací služba, která nabízí pestrý výběr oceňovaných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalšího, vše dostupné na tisících zařízení s možností připojení k internetu. Dívejte se podle libosti kdekoli budete chtít, a to bez jediné reklamy a za jeden nízký měsíční poplatek.

Související příspěvky: