Jak nastavit automatické archivování v Outlooku?

Obsah

Jak nastavit automatické archivování v Outlooku?

Jak nastavit automatické archivování v Outlooku?

A nakonfigurujte nastavení automatické archivace pro jednotlivé složky, u kterých nechcete použít výchozí nastavení automatického archivování. Automatická archivace se spustí automaticky při každém spuštění Outlooku. Outlook zkontroluje vlastnosti automatické archivace každé složky podle data a přesune staré položky do souboru archivu.

Jak získat e-mailovou adresu zdarma?

Alternativy k Outlooku zdarma 1 Thunderbird: Společnosti Mozilla, která vytvořila Firefox, vyvinula i e-mailový klient s otevřeným zdrojovým kódem. 2 eM Client: Díky jednoduchému rozvržení a kompatibilitě se všemi hlavními poskytovateli e-mailových služeb je eM Client... 3 Gmail: G-suite je skvělou alternativou pro firmy. Do e-mailové adresy můžete přidat svou doménu, nabízí... More ...

Může Outlook archivovat všechny položky e-mailu?

Outlook může archivovat všechny typy položek, ale může najít jenom soubory, které jsou uložené ve složce e-mailu, jako je tabulka aplikace Microsoft Excel nebo dokument Microsoft Word, který je připojený k e-mailové zprávě. Soubor, který není uložený v e-mailové složce, nelze archivovat.

Jak odstranit položky z Outlooku?

Pomocí funkce automatického archivace můžete staré položky odstranit nebo přesunout. Outlook může archivovat všechny typy položek, ale může najít jenom soubory, které jsou uložené ve složce e-mailu, jako je tabulka aplikace Microsoft Excel nebo dokument Microsoft Word, který je připojený k e-mailové zprávě.

Související příspěvky: