Jak vybrat kvalitu videa?

Obsah

Jak vybrat kvalitu videa?

Jak vybrat kvalitu videa?

Klikněte na Kvalita. Vyberte požadovanou kvalitu videa. Vyberte v přehrávači videa ikonu možností . Klikněte na Kvalita. Vyberte požadovanou kvalitu videa. Poznámka: Některé vysoce kvalitní formáty (např. 1080p, 4K) nemusí být k dispozici pro všechna zařízení, protože nemusí podporovat nejnovější technologii komprese videa (VP9).

Jak upravit kvalitu sledovaného videa?

Kvalitu jakéhokoli sledovaného videa můžete upravit ručně, ať už ho sledujete na počítači, televizoru, nebo mobilním zařízení. Chcete-li upravit kvalitu videa sledovaného v mobilním zařízení: Vyberte v přehrávači videa ikonu možností . Klepněte na Kvalita .

Co se rozhoduje o kvalitě videa?

O kvalitě videa rozhodují například následující faktory: velikost obrazovky / přehrávače videa: videa ve vyšší kvalitě se obecně lépe přehrávají na větší obrazovce. Původní kvalita nahraného videa: Pokud bylo video nahrané ve standardním rozlišení, nebude dostupné ve vysokém rozlišení.

Jak vybrat kvalitu videa v přehrávači?

V přehrávači videa zvolte Nastavení . Klikněte na Kvalita. Vyberte požadovanou kvalitu videa. Vyberte v přehrávači videa ikonu možností . Klikněte na Kvalita. Vyberte požadovanou kvalitu videa.

Související příspěvky: