Kde poslat opravu iPhone?

Obsah

Kde poslat opravu iPhone?

Kde poslat opravu iPhone?

V závislosti na charakteru opravy možná budete moct iPhone poslat přímo do servisního střediska Apple. Všichni technici v těchto servisech mají školení od společnosti Apple. Všichni poskytují stejně kvalitní servis a využívají originální díly Apple. Apple jejich opravy přímo podporuje.

Jak opravit obrazovku iPhonu?

Prasklou obrazovku iPhonu si můžete nechat vyměnit u některého z našich autorizovaných poskytovatelů servisu Apple. Všechny tyto servisy používají originální díly Apple a kvalitní nářadí, aby vaše obrazovka po opravě fungovala jako nová.

Jaké jsou doplňky značky Apple?

Doplňky značky Apple, včetně napájecích adaptérů, jsou kryté naší zárukou a zákonem na ochranu spotřebitele. Další informace získáte u svého operátora, společnosti Apple nebo u autorizovaného poskytovatele servisu Apple.

Jak opravit baterie iPhonu?

Některé servisy nabízejí opravu ve stejný den. Baterii iPhonu si můžete nechat vyměnit u autorizovaného poskytovatele servisu Apple. Tyto servisy používají originální díly Apple. Omezená záruka Apple se vztahuje na baterie, které se porouchají kvůli výrobním vadám, ale nekryje opotřebení baterie způsobené normálním používáním.

Související příspěvky: