Jak se zbavit sněhu kolem trávníku?

Obsah

Jak se zbavit sněhu kolem trávníku?

Jak se zbavit sněhu kolem trávníku?

V zimě pak využijete rozmetadlo na posyp a čelní radlici na odklízení sněhu kolem domu,“ vysvětluje Jaroslav Nováček, produktový manažer ze společnosti Mountfield. Provzdušňovač pro zdravý růst a krásný vzhled trávníku. Hvězdicové nože naruší jeho povrch a k trávníku se tak lépe dostane vzduch, vláha i živiny.

Co použít při péči o trávník?

Při péči o dokonalý trávník přijde vhod například zahradní válec, postřikovač, provzdušňovač, vyhrabovač staré trávy nebo čistič trávníku, který využijete i při zametání zpevněných ploch.

Proč jsou zahradní traktory populárnější?

V posledních letech jsou zahradní traktory stále populárnější nejen proto, že s nimi posečete trávník 5x rychleji než s běžnou rotační sekačkou, ale také proto, že nabízejí možnost připojení široké škály příslušenství. To z nich činí multifunkční pomocníky, které budete využívat 12 měsíců v roce.

Jaký je záběr zahradního traktoru?

A pokud je pro vás důležité především sečením trávy, můžete u zahradního traktoru kalkulovat s několikanásobně vyšší rychlostí. Traktor má záběr až 122 cm, zatímco sekačky běžně kolem 50 cm. Podobné je to se sběrným košem. Traktory mají 360 l a sekačky kolem 80 l. Každý, kdo jen občas seče ví, co to znamená.

Související příspěvky: