Jak nakrájet tortilly na trojúhelníčky?

Obsah

Jak nakrájet tortilly na trojúhelníčky?

Jak nakrájet tortilly na trojúhelníčky?

Tortilly nakrájejte na trojúhelníčky a podávejte. S výbornou a vhodně zvolenou omáčkou se každé jídlo stává lahodnějším. I obyčejné jídlo jako brambory nebo kuře se může stát delikatesou, na které si pochutná celá rodina.

Jak připravit tortillu?

Maso omyjte, osolte a opepřete a osmažte na rozpáleném oleji. Po vychladnutí nakrájejte na malé plátky. Polovinu tortilly posypte strouhaným sýrem, kousky masa, kousky ananasu a znovu strouhaným sýrem. Přiklopte druhou polovinou tortilly. Plněnou tortillu opět krátce smažte z obou stran na pánvi.

Jak použít rajčata na tortilly?

Pokud jsou rajčata málo šťavnatá, můžete přilít trošičku vody, aby se vám směs na pánvi nepřipalovala. Poté přesuňte do misky a nechte trochu vychladnout. Na jednu polovinu každé tortilly dejte trochu houbové směsi, trošku cibulky a posypte sýrem. Poté přiklopte druhou polovinou tortilly.

Co se týče tortilly?

Ingredience: 1 4 tortilly 2 30 ml olivového oleje 3 15 čerstvých listů špenátu 4 1 červená cibule 5 1 sáček oliv bez pecek (asi půl hrnku) 6 Mozzarella 7 Sýr feta 8 Asi 16 cherry rajčátek 9 2 červené papriky More ...

Související příspěvky: