Co naleznete v kategorii latexové oblečení?

Obsah

Co naleznete v kategorii latexové oblečení?

Co naleznete v kategorii latexové oblečení?

V této kategorii naleznete latexové oblečení jako latexové šaty, latexové rukavice, latexové spodní prádlo, latexové kalhoty, latexové sukně, latexové catsuity, latexové body, latexové kostýmy, latexové kombinézy a další. Rafinované latexové brazilky se zipem v rozkroku.

Proč si pořiďte latexové kalhotky?

Pořiďte si latexové prádlo pro nevšední prožitky s partnerem. Luxusní a jedinečné latexové kalhotky, které jsou vyrobeny ze 100% latexu v tělové průhledné barvě. Kalhotky jsou navíc opatřeny otvorem v rozkroku a zajisté tedy nenechají žádného partnera chladným.

Co je latexová minisukně?

Latexová kraťoučká minisukně nenechá žádného příznivce latexu chladným. Latexová minisukně pro vzrušující chvíle s partnerem nebo pro odvážné ženy jako outfit na party. Latexové body se zipem v rozkroku. Latexové body v modré barvě v kombinaci se žlutou má zip v rozkroku a je vyroben z kvalitního materiálu.

Co jsou latexové šortky s kondomem?

Latexové šortky se žlutými proužky pro nevšední zážitky. Jedinečná pánská latexová tanga s kondomem jsou určena pro všechny, kteří mají rádi požitek z nošení latexu. Pánská latexová tanga mají skvělé elastické vlastnosti. Tato latexová tanga by neměla chybět ve Vašem erotickém šatníku.

Související příspěvky: