Kdo je největší obchodní dům v USA?

Obsah

Kdo je největší obchodní dům v USA?

Kdo je největší obchodní dům v USA?

S přibližně 760 pobočkami se Macy’s řadí mezi nejznámější obchodní domy v USA. Tím úplně nejslavnějším je newyorský obchod Macy’s Herald Square. Leží na 34th Street a s 205 tisíci metry čtverečními jde o největší obchodní dům na světě. Obchodní domy Dillard’s naleznete především na Floridě a v Texasu.

Kde jsou nejlepší outlety v USA?

Poradím vám, jak na nakupování v USA, kde jsou nejlepší outlety a jaké značky oblečení jsou populární. Když byl dolar asi za 16 Kč, kamarád si před cestou do Ameriky připlatil za kufr navíc. V Americe koupil levná trička Lacoste, tepláky Hollister nebo polokošile Tommy Hilfiger.

Jaké jsou ceny jídla v Americe?

Ceny jídla v Americe 1 Cigarety – 5 – 12 dolarů za 20ks krabičku (cena se odvíjí od výše daně v konkrétním státu) 2 Cukr – 1,60 – 1,80 dolarů/1 kg 3 Chipsy – 3 dolary za 250 gramů 4 Jablka – 3 – 4 dolary/1 kg 5 Jack Daniels Tennessee Whiskey – 23 – 26 dolarů za lahev 0,75 l 6 Kuřecí prsa (bez kostí) – 7,50 – 8,50 dolarů/1 kg 7 Limonáda (350 ml plechovka, např. Coca Cola) – 0,75 dolarů 8 Rýže – 3 dolary/1 kg More ...

Kde koupit kolekce v Americe?

V Americe se vyplatí kupovat zejména značky Hollister, Tommy Hilfiger, Abercrombie & Fitch, Calvin Klein, Ralph Lauren, Gap, Quiksilver nebo Roxy. Značkové obchody, módní butiky a obchodní domy leží v centrech měst. Koupíte v nich aktuální kolekce ve všech velikostech a za běžné ceny (na americké poměry).

Související příspěvky: