Jak se chovat na ropné plošině?

Obsah

Jak se chovat na ropné plošině?

Jak se chovat na ropné plošině?

V kurzu poznáte, jaké podmínky vládnou na ropné plošině, jak se chovat v případě nebezpečí nebo havárie, zlvádnout první pomoc, ale také si nacvičíte záchranu vrtulníkem, loděmi apod. Uchazeči s absolvovaným kurzem mají před ostatními samozřejmě výhodu.

Co je práce na ropné plošině?

Práce na ropné plošině. Už bylo zmíněno, že práce na ropné plošině, není žádná legrace a nutno podotknout, že ropné společnosti si zaměstnance pro práci na ropné plošině patřičně vybírají. Na pracovníky jsou kladeny vysoké nároky, musí projít několika zkouškami a psychologickými testy. Další odlišností práce na ropné plošině je pracovní doba.

Co je ropná plošina?

Ropná plošina (nazývaná také jako vrtná plošina) je specializované technické zařízení určené k těžbě ropy, které je ukotvené k mořskému dnu.

Co byste měli vědět o práci na ropné plošině?

Předpoklady pro práci na ropné plošině. Pokud se budete chtít o práci na ropné plošině ucházet, budete muset nutně splňovat hned několik kritérií. V první řadě je to výborná fyzická kondice a zdravotní stav, protože práce na nižších postech je ve dvanácti hodinových směnách opravdu náročná.

Související příspěvky: