Proč jsou okaté macešky populární?

Obsah

Proč jsou okaté macešky populární?

Proč jsou okaté macešky populární?

Řešením jsou okaté macešky, kterým ranní mrazíky neublíží. Oblíbená dvouletka je populární hned z několika důvodů. Je velmi nenáročná na pěstování a dokáže se vypořádat i s teplotu kolem mínus pěti stupňů. Navíc svými květy vyplní pomyslnou díru mezi odkvětem cibulovin a nástupem letniček a většiny trvalek.

Jak vybírat macešky?

Vybírat můžete macešky s květy obřími, středními nebo malými v nejrůznějších odstínech. Asi nejjednodušší je, když si koupíte již připravený substrát, který většinou obsahuje i hnojivo na několik týdnů. Nejlepší je pro macešky stanoviště s dostatkem slunce, ale dokážou se vyrovnat i s polostínem.

Co jsou toxické látky a chemické látky?

Toxické látky se dělí do dvou skupin. Jsou to přírodní látky a chemické toxiny. Přírodní toxické látky. Tyto látky zvíře díky pudu většinou nepřijímá. K otravě přírodními toxickými látkami dochází především v případě konzumace rostlin, které mají přímé toxické působení.

Kde jsou vysoce toxické látky prodávány?

1 Tyto látky nesmí být prodávány v prodejních automatech a do přinesených nádob. 2 Dále musí právnické osoby a podnikající fyzické osoby vydat pro pracoviště, na němž se nakládá s vysoce toxickými... 3 Vysoce toxické látky musejí být skladované v prostorách, které jsou uzamykatelné, zabezpečené proti vloupání a vstupu... 4 Právnické osoby a podnikající fyzické osoby, které... 5 stavu zásob More ...

Související příspěvky: