Jak opravit Microsoft Office?

Obsah

Jak opravit Microsoft Office?

Jak opravit Microsoft Office?

Pokud máte Office 2013 nebo Office 2016 klikněte na » Rychlá oprava | Opravit «, nebo na » Online oprava | Opravit «. Nyní se spustí oprava balíku Microsoft Office. S počítačem nepracujte dokud se oprava nedokončí. Po dokončení opravy Office se zobrazí informace o jejím dokončení.

Jak opravit Outlook na počítači?

V seznamu nainstalovaných programů klikněte pravým tlačítkem na Microsoft Office 2016, Microsoft Office 2013 nebo Microsoft Office 2010 a pak vyberte opravit. Při instalaci Outlooku se na počítači nainstaluje také nástroj pro opravu doručené pošty (scanpst.exe).

Jak opravit aplikaci v Office 365?

Poznámka: Pokud máte sadu, jako je například Office 365 pro domácnosti nebo Office 2016 pro studenty a domácnosti nebo Office 2013 pro domácnosti, vyhledejte název sady, i když chcete opravit jenom konkrétní aplikaci, například Word nebo Excel. Pokud máte jenom samostatnou aplikaci, například Word nebo Excel, vyhledejte název této aplikace.

Jak se spustí oprava balíku Microsoft Office?

Pokud máte Office 2013 nebo Office 2016 klikněte na » Rychlá oprava | Opravit «, nebo na » Online oprava | Opravit «. Nyní se spustí oprava balíku Microsoft Office.

Související příspěvky: