Co je strategie fundraisingového plánu?

Obsah

Co je strategie fundraisingového plánu?

Co je strategie fundraisingového plánu?

Východiskem pro tyto plánovací procesy je strategie školy, která definuje především klíčové produkty (vzdělávací programy) a cílové skupiny, jimž jsou určené. Fundraisingový plán se odvíjí od připravované činnosti organizace a podobně jako ostatní plány by měl být pravidelně vyhodnocován a aktualizován podle aktuálních potřeb.

Co je fundraisingová strategie?

Plánování fundraisingu, fundraisingová strategie Fundraising se realizuje na základě strategie, která je konkré¬tně a komplex- ně rozpracována do plánů různého typu (dlouhodobé, střednědobé, krátkodo- bé, operační plány).

Co je úspěšný fundraising?

Právě úspěšný fundraising je často tím „kouzlem“, které dělá z některých běžných škol školy mimořádné a umožňuje jim naplnit své vize a poskytovat skutečně kvalitní vzdělání všem dětem. Cest, jak získat pro školu dodatečné peníze, je mnoho. V tomto textu se dotkneme alespoň některých z nich. Fundraising v dnešní terminologii můžeme vnímat jako:

Co je firemní fundraising?

Firemní fundraising – oslovování podniků a firem, zaměřuje se na získání prostředků formou daru (peněžitý či věcný), financí z dobročinné aukce, reklamy, propagace, zapůjčení prostor či techniky.

Související příspěvky: