Jak vybrat zařízení pro nahrávání zvuků?

Obsah

Jak vybrat zařízení pro nahrávání zvuků?

Jak vybrat zařízení pro nahrávání zvuků?

V dialogu Zvuk můžete na záložce Záznam podobným způsobem vybrat zařízení pro nahrávání zvuků a podle jejich typu se zobrazí detailní volby. Konečně na záložce Komunikace na vás čeká detailní nastavení chování zvukového zařízení v případě, že je zaznamenán pokus o telefonický hovor.

Jak nastavit zvuk ve Windows?

Jak ve Windows správně nastavit zvuk? Čas od času můžete potřebovat změnit nastavení zvuku ve Windows, cesta však nemusí být zrovna přímočará. Poradíme vám, kde najít všechny důležité možnosti. Windows nabízejí rozšířené možnosti nastavení zvuku a jeho detailů.

Jak vypnout nebo zapnout zvuky ve Windows 10?

Jak vypnout či zapnout zvuky při vypínání nebo přihlašování ve Windows 10 1 Přístup ke správě zvuků. Nejprve si připomeneme, jak se dostanete ke správě zvuků. Změnit systémové zvuky. Standardně jsou skryty možnosti nastavení výše uvedených zvuků. 2 Odhalení skrytých možností. ExcludeFromCPL. Nejedná se o žádný významný zásah do systému, přesto můžeme konstatovat, že lze tyto hodnoty vždycky vrátit zpět. 3 Změna zvuku. Jakmile změníte hodnotu v registru, v ovládacím panelu pro správu zvuků se objeví příslušná položka.

Jak nastavit úroveň hlasitosti v systému Windows?

Pokud je úroveň hlasitosti v systému Windows nekonzistentní, bude určitý zvuk softwaru poněkud nižší, než by mohl být. Nastavení Vyrovnání hlasitosti může znamenat rozdíl. Tato volba zajišťuje konzistentnější hlasitost ve všech programech, což zvýší průměrnou úroveň zvuku. Tímto způsobem můžete zvolit Vyrovnání hlasitosti .

Související příspěvky: