Jak sázet brambory?

Obsah

Jak sázet brambory?

Jak sázet brambory?

Poradíme vám, jak sázet brambory, abyste se dočkali bohaté úrody. Pěstování brambor není žádná věda. Zvládne to i začínající zahrádkář. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti ani dovednosti. A kdo jednou vlastnoručně vypěstované brambory ochutná, už nikdy nebude chtít ty ze supermarketu.

Jak vysadit brambory?

Celou plochu, kam chcete vysadit brambory, nejprve zbavte všech plevelů a následně velmi důkladně zkypřete alespoň do hloubky patnácti až dvaceti centimetrů. Brambory totiž vyžadují kyprou a dobře propustnou půdu. Malé záhony se nejlépe kypří ručním prutovým kypřičem nebo elektrickou motyčkou.

Co dělat, když brambory vypěstujete?

Pěstování brambor není žádná věda. Zvládne to i začínající zahrádkář. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti ani dovednosti. A kdo jednou vlastnoručně vypěstované brambory ochutná, už nikdy nebude chtít ty ze supermarketu. Pokud tedy máte k dispozici volný záhon, zkuste letos brambory vysadit.

Co jsou vhodné potraviny pro diabetiky?

Vhodné vs. nevhodné potraviny pro diabetiky. Obecně jsou pro diabetiky vhodné potraviny s menším množstvím sacharidů, ideálně bez rychlých cukrů. Vhodné potraviny. Zelenina (ideálně zelená zelenina, která má mimo jiné také hodně zdravotních benefitů, brokolice, květák, okurka, také mrkev, rajčata a další),

Související příspěvky: