Co je soubor PPS?

Obsah

Co je soubor PPS?

Co je soubor PPS?

Soubor PPS je zkratka pro prezentaci aplikace PowerPoint, což je prezentace vytvořená aplikací Microsoft PowerPoint. Mezitím, Microsoft PowerPoint je renomovaný program součástí Microsoft Office pro vytváření prezentací. Pokud jsou však soubory PPS uloženy, nelze je upravovat na rozdíl od souboru PPT (PowerPoint Presentation), který lze upravovat.

Kde jsou soubory PPS uloženy?

Pokud jsou však soubory PPS uloženy, nelze je upravovat na rozdíl od souboru PPT (PowerPoint Presentation), který lze upravovat. Proto lze soubory PPS prohlížet po uložení jako dokončené prezentace pomocí aplikace PowerPoint Viewer nebo PowerPoint.

Jak otevřít .PPS soubor?

jak otevřít .pps soubor? Spuštění .pps soubor, nebo jakýkoliv jiný soubor na vašem PC, poklepáním jej. Pokud jsou vaše asociace souborů nastaven správně, aplikace, která je možno otevřít svůj .pps Soubor se otevře ji. Je to možné, budete muset stáhnout nebo zakoupit správnou aplikaci.

Jak otevřít soubory PPS ve Windows 10?

Jak otevřít soubory PPS v systému Windows 10 1 Microsoft PowerPoint 2016 . Pokud máte v úmyslu otevřít PPS soubory ve Windows 10 PC, měli byste použít PowerPoint. ... 2 Apache OpenOffice . Apache OpenOfficeje populárně používaná alternativa k dražšímu balíku Microsoft Office. ... 3 Prohlížeč souborů Plus . File Viewer Plusje populární program otvírák souborů, který umožňuje otevírat, upravovat, upravovat a utajovat různé formáty souborů.

Související příspěvky: