Jaké karty jsou falešné?

Obsah

Jaké karty jsou falešné?

Jaké karty jsou falešné?

Falešné karty jsou většinou kopiemi originálních, i když ne 1:1. Na následujícím obrázku si všimněte jiného fontu písma. Patrné je to nejvíce na názvu, HP a nadpisu útoků. Levá karta je falešná, ta vpravo je originální, navíc má fólii pod textem. Další brázek ukazuje, jak rozdílné může být zbarvení zadní strany karet.

Proč jsou pokémony falešné?

V dnešní době máme silné Pokémony-GX, kteří mají mnoho životů a velmi silné útoky. Ale pamatuj, že ani jedno (tedy útok ani životy) nejdou přes hodnotu 300 – takže Pokémon s 2000 životy a 5000 útokem je falešná. 3. Zkontroluj tiskové chyby!

Proč jsou falešné karty originální?

Falešná karta má ze strany obrázku hodně zaoblený okraj, zatímco z modré strany ostrý. Falešné karty jsou většinou kopiemi originálních, i když ne 1:1. Na následujícím obrázku si všimněte jiného fontu písma. Patrné je to nejvíce na názvu, HP a nadpisu útoků. Levá karta je falešná, ta vpravo je originální, navíc má fólii pod textem.

Jak se setkali s falešnými kartami?

Mnozí z nás, hráčů a sběratelů, se jistě setkali s falešnými kartami. Někteří možná ani nevědí, že je doma mají. Při tom takové karty nemají žádnou sběratelskou hodnotu a nesmí se s nimi hrát na oficiálních turnajích! Proto zde přináším několik tipů i s ukázkami, aby každý dokázal falešné karty bezpečně rozeznat a nemohl být napálen.

Související příspěvky: