Jak nainstalovat kořenové certifikáty?

Obsah

Jak nainstalovat kořenové certifikáty?

Jak nainstalovat kořenové certifikáty?

Na vstupní stránce klikněte v levém menu na odkaz "Certifikáty a CRL autorit" a dále na odkaz "Certifikáty autorit". Je třeba instalovat kořenové certifikáty ze skupiny "Kořenová certifikační autorita PostSignum Root QCA 2".

Jak vybrat kořenovou certifikační autoritu?

V zobrazeném okně vyberte skupinu "Důvěryhodné kořenové certifikační autority" a klikněte na tlačítko "OK". V okně "Průvodce importem certifikátu" klikněte na tlačítko "Další" a následně na tlačítko "Dokončit".

Co jsou SSL certifikáty?

Vysvětlení SSL certifikátů: Co jsou, jak fungují a proč je používat 1 Ve zkratce: Jak funguje SSL. Abychom se mohli v této problematice zorientovat, je zapotřebí se alespoň rychle a velmi... 2 Certifikáty jsou klíčovým prvkem bezpečné komunikace. Jakou roli tedy v SSL protokolech hrají konkrétně ony certifikáty? 3 Starat se o bezpečnost internetu je povinností všech. Proč si... More ...

Jak nainstalovat certifikáty?

Certifikáty můžete nainstalovat ručně tak, že kliknete pravým tlačítkem na jednotlivé soubory certifikátů, vyberete nainstalovat certifikát a pak kliknete na Průvodce správcem certifikátů.

Související příspěvky: