Jak změnit vzhled brýlí do práce?

Obsah

Jak změnit vzhled brýlí do práce?

Jak změnit vzhled brýlí do práce?

Brýle jako doplněk mohou podstatně změnit výraz obličeje. S ohledem právě na pracovní prostředí je důležité si uvědomit, v jaké oblasti působíte a jaké je vaše zaměstnání. Jiný vzhled brýlí je vhodný pro pracovní a studijní aktivity, jiné brýle na sport a volný čas. U brýlí do práce půjde většinou o image, bývají proto konzervativnější.

Proč nosit brýle už dávno není ostuda?

Nosit brýle už dávno není ostuda, naopak, i ti, kteří je nepotřebují, si je pořizují. Brýle se zkrátka staly módním doplňkem, který se hodí do práce, do společnosti i na volný čas. Jak si ale ty správné trendy obroučky vybrat?

Jaké jsou brýle pro celodenní nošení?

Ať už máte předepsané brýle pro celodenní nošení nebo jen brýle na čtení, neměly by na čočkách chybět povrchové úpravy – tvrzení a antireflex.

Jaké jsou brýle pro volný čas?

Jiný vzhled brýlí je vhodný pro pracovní a studijní aktivity, jiné brýle na sport a volný čas. U brýlí do práce půjde většinou o image, bývají proto konzervativnější. U brýlí na sport zase více záleží na materiálu a odolnosti proti nárazům. Jako brýle pro volný čas je možné zvolit i odvážnější módní výstřelek, obruby nejrůznějších tvarů a designu.

Související příspěvky: