Jak dlouho svítila svíčka?

Obsah

Jak dlouho svítila svíčka?

Jak dlouho svítila svíčka?

Pálila jsem ji celý týden po večerech, takže polovinu své slibované doby hoření určitě svítila – a neubyla z ní snad ani třetina. Měla by hořet 56 hodin, ale přijde mi to opravdu jako spodní hranice, protože svíčka je tak velká, že rozhodně vydrží mnohem déle.

Která svíčka vám vydrží nejdéle?

Test vonných svíček: Která vám bude vonět a vydrží nejdéle? Vonné svíčky nepatří mezi nejlevnější záležitosti. Obzvláště pokud po nich chcete, aby vám opravdu provoněly byt nebo dům. Otestovaly jsme proto, které voní i po zapálení a vydrží vonět celou dobu hoření. Stačí i ty levné, nebo si musíte připlatit?

Proč vonné svíčky fungují?

Vonné svíčky nepatří mezi nejlevnější záležitosti. Obzvláště pokud po nich chcete, aby vám opravdu provoněly byt nebo dům. Otestovaly jsme proto, které voní i po zapálení a vydrží vonět celou dobu hoření. Stačí i ty levné, nebo si musíte připlatit? Na začátku je důležité si připomenout, jak vonné svíčky fungují.

Jak vonné svíčky fungují?

Na začátku je důležité si připomenout, jak vonné svíčky fungují. Vonná esence se z vosku odpařuje postupně a každá vůně je jinak intenzivní. Směs koření vám tedy bude vonět mnohem déle než například vanilka, která je přírodní a vyprchá rychleji.

Související příspěvky: