Co je nejlepší syrovátkový protein na trhu?

Obsah

Co je nejlepší syrovátkový protein na trhu?

Co je nejlepší syrovátkový protein na trhu?

Detailní srovnání proteinů 1 Prom-IN CFM Evolution. Nejlepším syrovátkovým proteinem na trhu se stal CFM Evolution od firmy Prom In. ... 2 Scitec 100% Whey Protein Professional. Druhé místo našeho žebříčku patří tomuto proteinovému doplňku od firmy Scitec. ... 3 Czech Virus Pure Elite CFM. Na třetím místě našeho žebříčku se umístil protein Pure Elite CFM, který je taktéž kombinací syrovátkového proteinového koncentrátu a syrovátkového proteinového izolátu.

Co jsou proteiny?

Co je protein. Proteiny neboli bílkoviny jsou základními stavebními kameny v lidském těle, skládají se z aminokyselin. Lidský organismus se bez nich neobejde. Neukládají se do zásoby, získáváte je jen prostřednictvím stravy.

Kolik času a peněz si ušetříte v proteinových vědomostí?

Upřímně a skromně vám tady teď povídám, že si ani nedokážete představit, kolik času a peněz vám momentálně touhle rešerší ušetřím. Trvalo léta, než jsem sesbírala potřebná data k tomu, aby tento almanach proteinových vědomostí mohl vůbec vzniknout. Ale tady je! Co se v dnešním článku dozvíme?

Co se týče kvality proteinů?

Zkrátka a dobře, tenhle protein je chuťově i přesto, že obsahuje jen 4 vysoce kvalitní přírodní ingredience, silný konkurent mnohem umělejším proteinům s nižším obsahem bílkovin. A co se kvality týče, tak to jakbysmet. 0,01 bodu dole za to, že jsou jen tři příchutě!

Související příspěvky: