Co jsou avokádová semena?

Obsah

Co jsou avokádová semena?

Co jsou avokádová semena?

Avokádová semena mají také vlastnosti, které dokáží potlačit rakovinné bujení. Obsahují flavonoly, třídu flavonoidů, které obsahují sloučeniny, jako kvercetin, kamferolem a myricetin, které pracují jak výkonné antioxidanty, aby napomohly prevenci a snížení nádorového bujení.

Co jsou pecky avokáda?

Pecky avokáda bohaté na antioxidanty pomáhají při spalování tuků, což podporuje hubnutí. Rozpustná vláknina v nich obsažena snižuje chuť k jídlu a poskytuje na několik hodin pocit plnosti, což zabrání zbytečnému přejídání. Kromě toho, pecka avokáda obsahuje vápník, hořčík a draslík, které podporují celkový zdravotní stav.

Proč avokádová Pecka má vysoký obsah draslíku?

Avokádová pecka má velmi vysoký obsah draslíku, který pomáhá uvolnit napětí cév a tepen, a tím snižuje vysoký krevní tlak. Draslík také snižuje účinek sodíku, což zase reguluje krevní tlak. Studie z roku 2005 uvádí, že zvýšený příjem potravin bohatých na draslík má stejný účinek na snižování krevního tlaku jako chlorid draselný.

Jak funguje prášek z avokádové pecky?

Prášek z avokádové pecky funguje také jako přirozený exfoliant kůže. Pomáhá při odstraňování odumřelých kožních buněk, nadměrného mazu a dalších nečistot pokožky. Díky nahromaděným odumřelým kožním buňkám vypadá vaše pleť starší a má větší tendence k tvorbě akné, a tím i k ucpávání pórů.

Související příspěvky: