Jak dlouho trvají ságo palmové rostliny?

Obsah

Jak dlouho trvají ságo palmové rostliny?

Jak dlouho trvají ságo palmové rostliny?

Sago palmové rostliny také vyžadují pravidelné měsíční hnojení, aby zajistily energické zdraví a povzbudily květy ságových palmů. Nicméně tyto rostliny mohou trvat 15 let předtím, než kvete v kontejnerech (pokud vůbec), kdy kvete ságo palmu jen asi každý třetí rok (v průměru). To se často koná na konci jara.

Jak pěstovat ságo palmy?

Pevná, dlouhotrvající a nízká údržba, ságo palmy jsou vynikající pokojové rostliny. Jsou poměrně pomalu rostoucí a mohou být potřeba pouze jednou za dva roky. Když přijde čas, je však důležité přesunout ságovou dlaň do nové nádoby, aby byl zajištěn její zdravý růst. Pokračujte v čtení, abyste se dozvěděli, jak repotovat rostlinu ságových palmů.

Jak se zbavit žloutnutí ságo palmy?

Jakmile zjistíte příčinu žloutnutí palmového saga, budete potřebovat vědět, jak léčit nemocné ságo palmy efektivně. Pro nedostatky v oblasti výživy se snažte pravidelně dávat krmení saga palmových rostlin, asi jednou za měsíc. Pravidelné vyvážené hnojivo je důležité pro zdravou údržbu ságových palmů.

Jaké jsou příčiny žloutnutí palmového Saga?

Nově zasazené sago palmy, které trpí žloutnutím, mohou být výsledkem nesprávné výsadby nebo špatného odvodnění. Jakmile zjistíte příčinu žloutnutí palmového saga, budete potřebovat vědět, jak léčit nemocné ságo palmy efektivně. Pro nedostatky v oblasti výživy se snažte pravidelně dávat krmení saga palmových rostlin, asi jednou za měsíc.

Související příspěvky: