Co znamená brýle do kanceláře?

Obsah

Co znamená brýle do kanceláře?

Co znamená brýle do kanceláře?

Brýle do kanceláře = krátká a střední vzdálenost. Brýle do kanceláře jsou občas zaměňované za brýle na počítač . Ačkoliv se jedná o podobný název, brýle na počítač jsou jakékoliv brýle opatřené povrchovou úpravou chránící před modrým zářením z počítače či jiných zařízení.

Jaké jsou brýle pro volný čas?

Jiný vzhled brýlí je vhodný pro pracovní a studijní aktivity, jiné brýle na sport a volný čas. U brýlí do práce půjde většinou o image, bývají proto konzervativnější. U brýlí na sport zase více záleží na materiálu a odolnosti proti nárazům. Jako brýle pro volný čas je možné zvolit i odvážnější módní výstřelek, obruby nejrůznějších tvarů a designu.

Jaké jsou brýle pro celodenní nošení?

Ať už máte předepsané brýle pro celodenní nošení nebo jen brýle na čtení, neměly by na čočkách chybět povrchové úpravy – tvrzení a antireflex.

Jaké jsou brýle na nose?

• Brýle by neměly být širší než jsou lícní kosti • Oko by mělo být umístěno relativně na středu očnice • Obruba by měla sedět maximálně v úrovni obočí, nejlépe o trochu níže. Výšu posazení brýlí na nose si můžete přizpůsobit pomocí roztažení a nebo stažení nosníků na brýlích, které jsou k tomu uzpůsobené.

Související příspěvky: