Jak použít javorový sirup?

Obsah

Jak použít javorový sirup?

Jak použít javorový sirup?

Javorový sirup je zdravou alternativou bílého cukru. Můžete jej použít všude tam, kam dáváte bílý cukr. Nahrazujte tak, že místo 4 dílů bílého cukru dejte 3 díly javorového sirupu. Na cukru si můžete vypěstovat závislost a na bílém cukru toho moc dobrého nenajdete.

Proč je javorový sirup zdravější?

Oproti klasickému bílému cukru vyniká javorový sirup především chutí, kterou si buď zamilujete nebo naopak, je výrazná, ořechovo-medová a mně osobně velice chutná. Na rozdíl od cukru obsahuje pouze 65% sacharózy (bílý cukr obsahuje 99% sacharózy), což jej činí zdravějším než bílý cukr.

Co se stane při kombinaci sody a javorového sirupu?

Při kombinaci sody a javorového sirupu dojde k navázání jejich molekul. Kombinace při zahřátí způsobí štěpení cukru a následné pohlcení sody a poté dojde k zásadité reakci a ke zničení rakovinové buňky. Pomocí javorového sirupu se "léčivo" dostane rychle a všude tam, kde by se jinak třeba ani nedostalo.

Proč je javorový sirup vhodný pro diabetiky?

Javorový sirup není vhodný pro lidi nemocné diabetem! Osobně kupuji tento sirup. V obchodech najdete nejčastěji 3 druhy (ale v Kanadě rozlišují dokonce 4 druhy) javorového sirupu, které jsou označovány písmeny A, B, C (a D). Za nejdelikátnější a nejdražší je považován sirup nejsvětlejší, tzv.

Související příspěvky: