Jak si zlomit prsty na ruce?

Obsah

Jak si zlomit prsty na ruce?

Jak si zlomit prsty na ruce?

Začneme pěkně popořadě! , tady vám napíšu různé druhy toho jak si zlomit prsty na ruce a zápěstí a k tomu můj vlastní názor. Poté si vyberu jeden, který podle mě bude realistický a bude fungovat a vyzkoším ho sama na sobě budu vám tam psát moje pocity a jak to bolí či nebolí a jestli to má vůbec cenu?

Jak se zlomíte prsty?

V podstatě jde o to, že jsi tužkou podložíte prsty tak aby ten prst který chcete mít zlomený byl dole a on by se vám měl po 30 min. zlomit. Slyšela jsem i o tom že jsi pak musíte opatřit kamaráda, který vám na ten prs dupne a pak se vám zlomí.

Jak si zlomit malíček?

1. Malíček?! - je hodně způsobů jak si zlomit malíček. Ale většinou když si něco chcete zlomit, tak Vás to pak jen bolí a ani se to nezlomí. Zrovna se to zlomí, když to nečekáte. Tření o malíček tužkou? - nezabírá.

Proč si zlomit prst, ruku?

Vůbec nechápu proč, ale asi jsem tak hodná, že Vám sem pár nápadů jak si zlomit prst, ruku..Nebo třeba jenom něco vyvrknout a naštípnout dám:). 1. Malíček?! - je hodně způsobů jak si zlomit malíček. Ale většinou když si něco chcete zlomit, tak Vás to pak jen bolí a ani se to nezlomí. Zrovna se to zlomí, když to nečekáte.

Související příspěvky: