Jaká je cena solární střechy?

Obsah

Jaká je cena solární střechy?

Jaká je cena solární střechy?

Nižší ceny se má dosáhnout skrze elektřinu, kterou vyrobí solární články integrované v krytině a která majiteli sníží účet za elektřinu. Stejně tak by stavba solární střechy měla vyjít levněji, než stavba standardní střechy a následné doplnění klasických fotovoltaických panelů.

Co se týká solární střechy?

Spolu s novou generací baterie Powerwall vzbudilo uvedení solární střechy zasloužený rozruch, ale vyvolalo také řadu otázek. V srpnu Tesla potvrdila svůj záměr koupit dceřinou společnost SolarCity. Za ní, stejně jako za Teslou, stojí vizionář Elon Musk a nyní se jedná o největšího dodavatele fotovoltaiky v USA.

Může-li zákazník šetřit na solárních panelech?

Nechce-li tedy zákazník šetřit na kvalitě solárních panelů (a je to tak naprosto správně!), uspořit lze prostřednictvím pečlivého průzkumu trhu, který může nezřídka vést k objevu zajímavé slevové akce nebo výprodeje.

Jaké jsou typy solárních panelů?

Jednotlivé typy solárních panelů se liší dle provedení a také parametrů, z nichž nejdůležitější je účinnost. Kolektory jsou na trhu dostupné pod označením „ploché deskové“, „vakuové deskové“ a „vakuové trubicové“. Jednotlivé typy mají své výhody i nevýhody a jejich použití závisí na konkrétní podobě projektu a požadavcích na solární systém.

Související příspěvky: