Kde leží Nizozemsko?

Obsah

Kde leží Nizozemsko?

Kde leží Nizozemsko?

Nizozemsko, někdy nesprávně označované jako Nizozemí nebo Holandsko, je jedna ze čtyř zemí Nizozemského království, která leží v severozápadní Evropě na pobřeží Severního moře. Na východě hraničí s Německem a na jihu s Belgií .

Kde se nachází Nizozemsko?

Nizozemsko, někdy nesprávně označované jako Nizozemí nebo Holandsko, je jedna ze čtyř zemí Nizozemského království, která leží v severozápadní Evropě na pobřeží Severního moře. Na východě hraničí s Německem a na jihu s Belgií. Na rozloze 41 526 km² žije přibližně 17,3 milionu obyvatel.

Kde žijí imigranti v Nizozemsku?

V Nizozemsku také žijí imigranti ze stávajících a bývalých nizozemských zámořských území Surinamu, Nizozemských Antil a Indonésie. Další poměrně početné jsou komunity přistěhovalců z Maroka a jiných arabských zemí, z Turecka a mnoha asijských zemí.

Které jsou nejlépe placené zaměstnání?

Deset nejlépe placených zaměstnání (Velká Británie) 1 Ředitel velké společnosti. 2 Pilot. 3 Marketingový ředitel. 4 Profesionál v oblasti dopravy. 5 Praktický lékař. 6 Firemní právník. 7 PR ředitel. 8 Vyšší policejní důstojník. 9 IT ředitel. 10 Vyšší důstojník bezpečnostních složek. Německý ekonomický týdeník WirtschaftsWoche označil jako nejlépe vydělávající... More ...

Související příspěvky: