Kdo jsou muži ve znamení ryb?

Obsah

Kdo jsou muži ve znamení ryb?

Kdo jsou muži ve znamení ryb?

Muži ve znamení Ryb Jsou to chápaví a vnímaví lidé bez předsudků. Než by začal muž Ryba kritizovat například nudisty na pláži, jistě by se nejprve alespoň na chvíli vysvlékl a zkusil, jaký je to vlastně pocit být na slunci docela nahý. Ryba je zvědavá a romantická duše.

Proč jsou ryby mrštné?

Ryby jsou mrštné, takže na většinu otázek raději odpoví „možná“ místo přímého „ano“ nebo „ne“. Svět je pro ně nekonečný oceán, kterým se dá svobodně plout, takže proč by se měly pouštět do nějaké šarvátky.

Proč ryby uvědomují hodnotu peněz víc než ostatní?

Ryby si uvědomují pomíjivou hodnotu peněz víc než ostatní, a proto je bohatství nepřitahuje. Samozřejmě existuje dost bohatých lidí narozených ve znamení Ryb, ale je pravděpodobné, že jejich vztah k majetku není stejný jako u ostatních.

Jaké jsou vlastnosti ryb?

Stručná charakteristika 1 Ryby jsou plné fantazie a umělecké představivosti. 2 Jsou rovněž mnohostranné, pohyblivé. Jejich duše je romantická, avšak často závislá na náladách. Povaha Ryb je velmi... 3 Charakteristickými vlastnostmi pro Ryby jsou empatie, soucit, důvěřivost a ovlivnitelnost. 4 Mnohdy bývají Ryby pasivní a nechávající věcem volný průběh. Vidí svět bezstarostně. More ...

Související příspěvky: