Co jsou nejlepší běžecké pásy na trhu?

Obsah

Co jsou nejlepší běžecké pásy na trhu?

Co jsou nejlepší běžecké pásy na trhu?

Nejlepší běžecké pásy na trhu podle nás Produkt Hodnocení Cena (od) 1. inSPORTline inCondi T50i (5 / 5) 23 690 Kč 2. inSPORTline Gilavar (5 / 5) 28 790 Kč 3. Acra GB5000 (4,9 / 5) 19 995 Kč 4. Housefit SPIRO 20 iRun (4,9 / 5) 16 990 Kč 3 more rows ...

Co jsou běžecký pásy?

Běžecké pásy. Běžecký pás, někdy také běžecký trenažér, umožňuje provozování běhu a chůze v pohodlí domova. Tento fakt oceníte zejména při nepřízni počasí a v místech, kde se venku prostě běhat nedá. Běžecké pásy se liší konstrukcí, základními parametry i výbavou a doplňkovými funkcemi.

Jak vybrat běžecký pás?

Jak vybrat běžecký pás stručně: 1 Jak často a s jakou intenzitou se bude pás používat? Budete jej používat spíše občasně pro udržení kondice, nebo půjde o vaši hlavní tréninkovou metodu? ... 2 Kdo jej bude využívat? Je důležité znát kondici, hmotnost a výšku všech uživatelů, kterým bude pás sloužit, a dle toho vybrat pás s vhodnou nosností, odpružením a dostatečně širokou běžeckou ... 3 Je pro něj v domácnosti dostatek místa? Jde o poměrně rozměrný přístroj. Některé modely jsou skladné, jiným budete muset vyhradit stálý prostor.

Kolik je použitelných běžeckých pásů?

Připlatíte-li si dalších cca 7 000 až 10 000 Kč, dostanete se již do kategorie použitelných motorových běžeckých pásů. Ty se nejčastěji pyšní maximálním výkonem do 2,5 HP a jejich nosnost je obvykle menší, než 130 kg.

Související příspěvky: