Proč jsou upíři nesmrtelní?

Obsah

Proč jsou upíři nesmrtelní?

Proč jsou upíři nesmrtelní?

Protože jsou upíři nesmrtelní, většina z nich, v okamžiku, kdy je potkáte, jsou na světě už několik století. Narodili se tak v době jiných mravů, které si uchovávají i do moderní doby. Jsou gentlemani, umí tančit, rozumí umění a vůbec toho ví strašně moc (není divu, když jsou na světě několik století).

Kdo jsou upíři?

Podle lidových představ jsou upíři vlastně oživlé mrtvoly sebevrahů, kriminálníků či neznabohů, ale také těch, kteří se v nebezpečí života napili upíří krve. - vzhled upíra prošel určitým vývojem, kdysi odpudivá bytost budící odpor, ale v současných představách je upír spojován spíše s tajemným, sice démonickým ovšem vemi přitažlivým zevnějškem.

Kdy se upíři proměnili v upíra?

Těžko říci, kdy se upíři, tedy zplozenci temnot, proměnili v bytosti které milují a chtějí být milováni navěky, ale faktem je, že pokud si představíme upíra, slyšíme svatební zvony a věčnou lásku.Že by to byl jejich nový způsob, jak vlákat nebohé oběti do pasti?

Proč se upíři nezrcadlí?

Upíři se v ničem nezrcadlí a ani je nepronásleduje stín - nemají totiž duši. Podle lidových představ jsou upíři vlastně oživlé mrtvoly sebevrahů, kriminálníků či neznabohů, ale také těch, kteří se v nebezpečí života napili upíří krve.

Související příspěvky: