Kdo je syn Charlesa Harryho?

Obsah

Kdo je syn Charlesa Harryho?

Kdo je syn Charlesa Harryho?

,,Charles Harrymu přede všemi oznámil, že není jeho syn," prozradila jedna ze služebnic, která v tu chvíli šmírovala klíčovou dírkou. ,,Harry vypadal zaskočeně a Charles mu do obličeje plivl jméno jeho pravého otce. Je to údajně bývalý zrzavý bodyguard Mark Dyer." V paláci toto jméno není žádnou neznámou.

Kdo byl otcem princa Harryho?

Princ Harry čelil spekulacím o svém pravém otci už ve velmi útlém věku. Zatímco princ William byl miniaturní podobou svého otce, Harry svým ohnivým čírem nezapadal do blonďatého rodu. Existence stovek dokumentů, fotografií a článků údajně dokazuje, že měla mít Diana milence, někoho z blízkého kruhu přátel.

Kdo je Harryho nevlastní bratr?

Harry ze svého otce vymáhá důkazy a marně prosí Williama, neméně šokovaného, že je Harry ve skutečnosti jeho nevlastní bratr, aby otce uklidnil a domluvil mu. Obrátil by se i na Camillu, ale ta je naprosto neschopná.

Kdo je Harryho pravý otec odhalen?

Harryho PRAVÝ OTEC ODHALEN! Charles se zříká syna, hrozí odebráním titulu prince Letité spekulace o rodinných kořenech prince Harryho, který se v žádném případě nepodobá svému otci se potvrdily. Bombu přitom vypustil sám princ Charles, když se s Harrym chytil v dosud nejkrvelačnějším sporu.

Související příspěvky: