Jaké jsou peníze v Makedonii?

Obsah

Jaké jsou peníze v Makedonii?

Jaké jsou peníze v Makedonii?

Peníze a ceny v Makedonii 1 Makedonský denár. Místní měnou je makedonský denár (MKD), který se dělí na 100 deni. Používá se ve formě mincí o hodnotě... 2 Směnárny a platba kartou. Eura nebo dolary můžete po příletu směnit bez problémů přímo na letišti ve Skopji či později v... 3 Kolik co stojí. Ceny v Makedonii jsou obecně nižší než v České republice. Potraviny jsou zde o 30 %... More ...

Jaké jsou ceny v Makedonii?

Cindy Grayden nedávno navštívil Makedonie a připravil Tento článek o cenách v Makedonie. Zjistěte, jaké jsou průměrné ceny v Makedonie, včetně cen potravin, restaurací, piva, ubytování, dopravy a dalších. Jaká měna se používá v Makedonie? Měna Makedonie je makedonský denár (MKD). 1ден (denar) je rozdělena do 100 deni.

Jaká je ubytovací cena v Makedonii?

Průměrná ubytovací cena v Makedonie se pohybuje od: 345 CZK (811 MKD) v hostelu po 776 CZK (1,800 MKD) v 3 hvězdičkovém hotelu. Cena za noc v luxusním hotelu v Makedonie je asi 1,400 CZK (3,300 MKD) . Použití veřejné dopravy v roce Makedonie je v ceně: 15 CZK (35 MKD) pro jednosměrný lístek. Cena za pronájem automobilu v Makedonie (např.

Jaké jsou náklady na rychlé občerstvení v Makedonii?

V Makedonie, náklady na typické jídlo rychlého občerstvení: 77 CZK (180 MKD) pro McMeal v McDonalds nebo BurgerKing (nebo podobné kombinované jídlo) a 23 CZK (54 MKD) pro cheeseburgera. Pro milovníky kávy: cappuccino 30 CZK (71 MKD) a espresso 21 CZK (50 MKD) .

Související příspěvky: