Koji je idealan krevet za vaše potrebe?

Obsah

Koji je idealan krevet za vaše potrebe?

Koji je idealan krevet za vaše potrebe?

Zbog toga je veoma važno imati odgovarajući model koji će ispuniti vaše potrebe i istaknuti stil. U JYSKu ćete pronaći krevete različitih stilova, te možete da izaberete model sa klasično dekorisanim uzglavljem i okvirom ili neki bez uzglavlja i savremenijeg, minimalističkog izgleda.

Koja je veličina kreveta za bračni krevet?

Bilo da se odlučite za singl ili bračni krevet, u našem asortimanu možete pronaći širok izbor modela - 90x200, 140x200, 160x200, 180x200cm. Ukoliko živite u malom stanu ili vam je jednostavno potrebno dodatnog prostora za odlaganje, ram kreveta sa fiokom ili prostorom za odlaganje može biti savršeno rešenje.

Koji je tip kreveta u JYSKu?

U JYSKu ćete pronaći krevete različitih stilova, te možete da izaberete model sa klasično dekorisanim uzglavljem i okvirom ili neki bez uzglavlja i savremenijeg, minimalističkog izgleda. Postavljanjem dušeka u atraktivan ram kreveta možete napraviti baš onaj stil koji želite.

Kakva je veličina dušeka za bračni krevet?

To zavisi od veličine dušeka koji već posedujete ili koju veličinu dušeka nameravate da kupite. Bilo da se odlučite za singl ili bračni krevet, u našem asortimanu možete pronaći širok izbor modela - 90x200, 140x200, 160x200, 180x200cm.

Související příspěvky: